DeltaWing иска модел за обикновени пътища

Общи 31 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10555 посещения | без коментари

DeltaWing Technologies разпространи компютърни рендери на автомобил за обикновени пътища с 4 места. Архитектурата е сходна с тази на състезателния DeltaWing. Според създателите моделът ще бъде с 35% по-лек, ще изразходва 35 на сто по-малко гориво и ще има с 35% по-малко мощност от стандартните коли.

Планът е серийният DeltaWing да бъде екипиран с малък 4-цилиндров бензинов мотор с между 85 и 110 к.с., който е способен да ускори шасито до 100 км/ч за около 6 сек. Максималната скорост ще бъде 209 км/ч, а средният разход 3,3 л/100 км.

В момента председателят на DeltaWing Technologies и бивш състезател Дон Паноз търси партньор автомобилен производител. "Състезавахме се на най-високо ниво в моторните спортове с половин маса и мощност, също с почти наполовина консумация. Вярваме, че можем да предложим сходни пропорции на пътя без компромис за сигурността, комфорта и характеристиките. Имаме формула, която е високо ефективна и забавна за управление", коментира Паноз.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте