TopGear раздава награди

Общи 22 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4175 посещения | без коментари

Преди дядо ви Коледа да разтовари шейната, BBC TopGear България развързва торбата с наградите - посрещнете неговия педесет и шести брой и TG селекцията на 2011 г.
В последния месец за годината и в броя с януарско клеймо авторите ви срещат с най-доброто автомобилно творчество за изминалата година, плюс личния избор на Джеръми, Хамънд и Мей. И на Стиг.
Освен най-значимите автомобили през годината TG UK избира и най-значимите хора. Ще споменем само един от тях - Дарио Франкити, известен и като „Супер Дарио“, спечелил тазгодишния черен шампионат в IndyCar. Всъщност, не, в TG награждават Дарио Бенуци, тест пилота на Ferrari, който е в Скудерията от има-няма 40 години. Добре де, и двамата отнасят приза „Мъж на годината“. Но не само те! За останалите и техните интересни истории ще прочетете на хартиения носител.
Gear e най-дълбоката торба с награди. С развързването й веднага грейват McLaren MP4-12C и Люис Хамилтън. Британецът ще ви светне за ролята си в изграждането на суперавтомобила, както и за отношението му към Сена. Отношението на TG към RR Evoque се потвърждава още веднъж с разходка до Мароко, а Пол Хоръл прекарва една нощ на палатка до Lamborghini Aventador. Хоръл кара в Австралия, импрегнира черната машина с червен прах и я запознава с местните аборигени. Пат Девру пък отива в Ел Ей, за да се запознае с Леонардо ди Каприо и да си поговорят за Fisker Karma. Актьорът е един от първите притежатели на този изумителен екоавтомобил, за който Джеймс Мей изразява мнение на следващите страници. Дан Рийд явно се оказва най-скромен, защото шофира KIA Picanto по улиците на Сеул, за щастие на Oли Меридж, който получава ключовете от Ferrari FF – Най-добра задница на 2011. Разбирайте го както искате. Ще разберете и кой грабва наградата НЕкола на годината... Има и такава, която далеч не изчерпва Gear-a, просто защото този път рубриката е по-пъстра от всякога.
Новините в началото на списанието също са достатъчно свежи, с интересни возила като VW Cross Coupe и BMW Серия 6 Gran Coupe. Ще се запознаете с и с новия V8 двигател на Bentley Continental, както и за случилото се на тунинг-изложението в Есен. Което е само прелюдия към Планета TopGear и историята за завръщането на „Ледения“ Кими Райконен в F1 и завръщането на Хамънд към една легенда - Lotus Carlton.
Родният TG екип кара Hyundai i40, новата „тройка“ нa BMW, Аstra GTC и Chevy Camaro, а Мат Дейвис изпили гумите на Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series. А, пропуснахме да споменем и новата Carrera.
Засега толкова, поне до излизането на броя на 23 декември, петък. И ви пожелаваме приятно четене!


 
Ключови думи:   bbc, bbc topgear, ferrari
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте