Aston Martin ще представи роудстър V12 Vantage в Женева

Общи 19 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5430 посещения | без коментари

Главният изпълнителен директор на Aston Martin Улрих Бец потвърди, че през 2012 ще бъде представена открита версия на V12 Vantage. Роудстърът ще използва същия 12-цилиндров мотор като купето и по-големия модел DBS. 6-литровият мотор е способен на 517 к.с. при 6500 об/мин и 570 Нм при 5750 об/мин. Ускорението до 100 км/ч трябва да бъде под 4,5 секунди, а максималната му скорост ще надхвърля, макар и с малко 300 км/ч.
Феновете на Aston Martin очакват роудстъра от две години, когато се появиха първите шпионски снимки на модел, за който се предполагаше, че е тестов вариант точно на тази кола. Премиерата ще се състои в Женева през март или най-късно в Париж през есента. Д-р Улрих Бец обеща също скоро да видим наследник на най-мощния модел в гамата DB – нов DBS с около 600 к.с.

 
Ключови думи:   aston martin, vantage
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте