Chevrolet ще добави нов малък SUV модел в глобалната си моделна гама

Общи 16 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5420 посещения | без коментари

Chevrolet Trax, напълно новият малък SUV модел, ще се присъедини към портфолиото на Chevrolet и ще направи своя официален световен дебют на автомобилното изложение в Париж през септември 2012 година.
“Trax дава възможност на Chevrolet да навлезе в растящия пазар на малки SUV модели, предлагайки гъвкавост, нисък разход на гориво и поведение на пътя близко до това на автомобил, което изискват потребителите на модели за града“, сподели Сюзън Дохърти, управляващ директор на Chevrolet Европа.
С пространство за петима пътници и голям багажен обем, Trax ще отговори на нуждите на клиентите от над 140 пазара. Малкият SUV ще бъде на разположение на дилърите на Chevrolet в Европа от пролетта на 2013 година, следвайки представянето на изцяло новия Chevrolet Malibu и очаквания с нетърпение Cruze комби през 2012 година. С новата гама от модели на Chevrolet в Европа, в следващите години се очертават добри възможности за по-нататъшен ръст на марката.
Trax превъплъщава стойностите на SUV моделите като функционалност и надеждност в по-малки размери, с помощта на своята излъчващa сила стилистика и широката атлетична стойка. Модерните му форми развиват дизайнерската естетика на Chevrolet, а интериорното обзавеждане ще бъде изпълнено с високо качество, обикновено достъпно за много по-скъпи автомобили.


 
Ключови думи:   chevrolet, Chevrolet Malibu, chevrolet trax, Cruze
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте