Джипове на половин цена от сайтове за колектвно пазаруване

Общи 22 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4025 посещения | без коментари

Нови джипове с 50% намаление са хитовото предложение в коледната селекция на българския сайт за колективно пазаруване Grabo.bg. С помощта на ваучер могат да бъдат
закупени на цената на малолитражка! Зад офертата е „Ратола“, компания с 20-годишен опит в продажбата и обслужването на високопроходими автомобили.
В първия тур на акцията „Джип на половин цена“, лансирана през октомври, бяха закупени над 80 ваучера, а сделката влезе в историята на колективното пазаруване като най-голямата, предлагана някога. Закупилите ваучер от промоцията получиха, напълно безрисково, шанса да се сдобият с високопроходими автомобил с отстъпка до 53% от редовната му цена, реализирайки икономии от порядъка на 20-30 хиляди лева на автомобил.
Поради огромния интерес специално за Коледа, офертата „Джип на половин цена“ стартира отново вчера със срок за използване на ваучерите до 28 февруари. Цените започват от 21 300 лв. с ДДС и са валидни както при плащане в брой, така и при договор за лизинг. С най-голяма отстъпка се предлагат моделите от автомобилния outlet на „Ратола“, при които тя се движи между 35 и 53%. Ваучерите дават право на отстъпки дори за току-що пристигналата нова колекция, на която принципно не се прави намаление.
Така SUV Korando, модел 2011 г., при представяне на ваучер може да бъде закупен с отстъпка от 6000 до 14 000 лв.
Офертата важи за ограничени наличности на склад. Можете да видите всички цени и отстъпки в сайта www.ratola.bg.

 
Ключови думи:   SsangYong
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте