Ще има „Аутомеханика“ и в Киев

Общи 30 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9550 посещения | без коментари

С приемането на Аутомеханика Киев в портфолиото от международни панаири с марката Automechanika, глобалното семейство от професионални изложения за автомобилната промишленост продължава своята експанзия. Аутомеханика Киев ще се проведе за първи път от 21 до 23 май 2014 в Експо Плаза в украинската столица. Организатор на събитието е компанията Independent Expo Ukraine.

Според Детлеф Браун, член на управителния съвет на панаира във Франкфурт, който държи правата върху „Аутомеханика“, изложението в Киев ще се превърне във водещия панаир в региона. База за това била добре развитата индустрия за производството на автомобилни компоненти в Украйна.Аутомеханика Киев става част от глобалната мрежа професионални изложения в 13 държави.
Допълнителна информация за новото изложение, както и за глобалната платформа на Аутомеханика може да се получи на сайтовете www.automechanika-kiev.com и www.automechanika.com.


 

Destino: Karma за 290 000 лв. Destino: Karma за 290 000 лв.
30 декември 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте